ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/08/2021 17:01

ΔΕΗ: Διαγράφονται οι οφειλές σε όσους έχουν υποστεί ολική καταστροφή περιουσίας από τις φωτιές

Η ΔΕΗ θα αναλάβει τη διαγραφή μετά την ενημέρωσή της από το μητρώο πληγέντων για τους πολίτες που ανήκουν στο πελατολόγιό της

ΔΕΗ: Διαγράφονται οι οφειλές σε όσους έχουν υποστεί ολική καταστροφή περιουσίας από τις φωτιές
Φωτιά στην Εύβοια (πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Τη διαγραφή των οφειλών για όσους πυρόπληκτους πολίτες έχουν υποστεί ολική καταστροφή περιουσίας ανακοίνωσε η ΔΕΗ. Συγκεκριμένα, θα διαγραφεί το σύνολο των οφειλών, που αφορούν σε χρεώσεις ενέργειας προς τη ΔΕΗ είτε αυτές είναι ληξιπρόθεσμες είτε τρέχουσες οφειλές. Η ΔΕΗ θα αναλάβει τη διαγραφή μετά την ενημέρωσή της από το μητρώο πληγέντων για τους πολίτες που ανήκουν στο πελατολόγιό της. Οι πελάτες θα ενημερωθούν εγγράφως για τη διαγραφή της οφειλής τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

«Η ΔΕΗ, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία στέκεται δίπλα στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές. Ανταποκρινόμενη πλήρως στη διαχρονική της σχέση με τους πελάτες της προχωρά σε διαγραφή οφειλών για τους οικιακούς πελάτες της, των οποίων τα σπίτια έχουν καταστραφεί από τις πρόσφατες πυρκαγιές», επισημαίνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΟΦΕΙΛΕΣ ΔΕΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΦΩΤΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ