Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης ο 20χρονος που φέρεται να είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας του 20χρονου στην Ανω Καμήλα Σερρών. Σύμφωνα με την ΕΡΤ Σερρών, ο νεαρός οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών, αφού πρώτα η Αστυνομία τον εντόπισε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στον τόπο καταγωγής του, στο Λιβαδοχώρι. Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τα αίτια της εν ψυχρώ δολοφονίας κάνουν λόγο για ερωτική αντιζηλία.

Οπως αναφέρουν κοινοί φίλοι των δύο νέων, ο 20χρονος διατηρούσε σχέση με πρώην κοπέλα του 20χρονου. Αν και συνυπήρχαν για ώρα - χωρίς προβλήματα - στην ίδια παρέα σε πάρκο του χωριού, ξαφνικά άρχισαν να καβγαδίζουν.

Η ένταση που ακολούθησε πήρε απροσδόκητη τροπή όταν ο 20χρονος επιτέθηκε με λεπίδα στον 20χρονο. Το χτύπημα σημειώθηκε στη θωρακική κοιλότητα, με αποτέλεσμα να επιφέρει τον ακαριαίο θάνατο του συνομήλικού του. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ Σερρών, ο δράστης ήταν γνωστός στους αστυνομικούς, καθώς τις είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν με περιπτώσεις κλοπής. Από τις πρώτες ώρες διαφυγής του, οι αστυνομικοί ήταν σίγουροι πως ήταν θέμα ωρών ο εντοπισμός και η σύλληψή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA