Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύσκολη η κατάσταση στη Γορτυνία Αρκαδίας με το μέτωπο της φωτιάς να αναπτύσσεται. Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Χρήστο Λαμπρόπουλο, το μέτωπο της φωτιάς στην περιοχή της Γορτυνίας είναι 10 χιλιόμετρα. Κινείται παράλληλα με τον Λάδωνα ποταμό ενώ σε κάποια σημεία τον έχει περάσει. Την ίδια ώρα, τη συγκλονιστική στιγμή που περνούν μέσα από τις φλόγες με όχημα κατέγραψε ένας κάτοικος της Γορτυνίας. Όπως θα δείτε και στο βίντεο το αυτοκίνητο κινείται στην εθνική οδό Τρίπολης Πύργου μετά το Λιβαδάκι προς Κουκλαμά, και περνά κυριολεκτικά μέσα από τις φλόγες.

Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από την πύρινη λαίλαπα που κατακαίει μεταξύ Ηλείας και Αρκαδίας. Αγροτικό αυτοκίνητο κινείται στην περιοχή Καστράκι και προσεγγίζει σημείο όπου η φωτιά που μαίνεται, έχει πια φτάσει στον δρόμο.Η ορατότητα πλέον είναι μηδενική και το αυτοκίνητο μπαίνει στη φωτιά.

Ο συνοδηγός προτρέπει τον οδηγό να φύγει, δίνοντας τους οδηγίες για να τον βοηθήσει ως προς το πως θα αποχωρήσουν από το σημείο.Με τον κίνδυνο για την ζωή τους να είναι άμεσος, γυναίκα που βρίσκεται μαζί τους στο αυτοκίνητο προσεύχεται καθώς οι φλόγες βρίσκονται κυριολεκτικά μια "ανάσα από το αυτοκίνητο".

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA