Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζεται η δύσκολη μάχη που δίνουν κάτοικοι, εθελοντές και πυροσβεστικές δυνάμεις για να ανακόψουν την πορεία της μεγάλης φωτιάς που μαίνεται σε περιοχές της Γορτυνίας, στην Αρκαδία. Την ίδια ώρα όπως έγινε γνωστό, τρεις πυροσβέστες μεταφέρθηκαν σε τοπικά Κέντρα Υγείας, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της πυρόσβεσης.

Συγκεκριμένα, δύο πυροσβέστες με αναπνευστικά προβλήματα διακομίστηκαν από το κλιμάκιο στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας, ενώ ένας πυροσβέστης προσήλθε το βράδυ της Τρίτης στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων με μικροεγκαύματα. Μάλιστα, κρίθηκε σκόπιμο να διακομιστει στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση.

Γιατρός του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας βρίσκεται από χθες το απόγευμα στο κλιμάκιο της Πυροσβεστικής στη Δάφνη Αρκαδίας, για να βοηθήσει, εάν παραστεί ανάγκη, τους πυροσβέστες που επιχειρούν στην περιοχή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA