ΚΟΙΝΩΝΙΑ
11/08/2021 09:59

Ρέθυμνο: Παρίστανε το γιατρό κι έπαιρνε 20 ευρώ για να κάνει rapid test

Υστερα από καταγγελίες πολιτών που κατάλαβαν τη δράση του στην Αστυνομία, ακόμα και από ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, ο Ρεθυμνιώτης συνελήφθη και θα ακολουθηθούν για την περίπτωσή του όλες οι νόμιμες διαδικασίες

Ρέθυμνο: Παρίστανε το γιατρό κι έπαιρνε 20 ευρώ για να κάνει rapid test
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Στα δίχτυα των Αρχών έπεσε ένας επιτήδειος στο Ρέθυμνο, ο οποίος παρίστανε το γιατρό, αλλά, ευτυχώς δεν προκάλεσε κανένα πρόβλημα υγείας στα θύματά του. Ο μικροαπατεώνας Ρεθυμνιώτης παρίστανε σε κάποιες περιπτώσεις το γιατρό ή σε άλλες περιπτώσεις παρουσιαζόταν ως συνεργάτης γιατρού, κυρίως σε τουρίστες, προτείνοντάς τους να κάνουν τα απαραίτητα για αυτούς rapid tests, χρήσιμα για την διευκόλυνση του ταξιδιού τους, για να μην ταλαιπωρούνται πηγαίνοντας στα εγκεκριμένα σημεία διενέργειας των τεστ και περιμένουν στην ουρά.

Αφού λοιπόν κατάφερνε να... πουλήσει πρώτα το παραμύθι του, εν συνεχεία τους έκανε στα... όρθια rapid test κι έπαιρνε 20 ευρώ! Οπως συμβαίνει πάντα σε αντίστοιχες περιπτώσεις, η απάτη του δεν μπορούσε να κρατήσει για πολύ, αφού έγινε αντιληπτό ότι διενεργούσε fake rapid tests. Υστερα από καταγγελίες πολιτών που κατάλαβαν τη δράση του στην Αστυνομία, ακόμα και από ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, ο Ρεθυμνιώτης συνελήφθη και θα ακολουθηθούν για την περίπτωσή του όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
RAPID TEST ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΠΑΤΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ