ΚΟΙΝΩΝΙΑ
11/08/2021 11:00

Πάτρα: Συναγερμός στο «Χαμόγελο του Παιδιού» - 6χρονος εντοπίστηκε να περπατά μόνος του

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «Δίνονται στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, φωτογραφίες ανήλικου αγοριού, ηλικίας έξι ετών περίπου, που βρέθηκε ασυνόδευτο, σε καλή κατάσταση υγείας, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα

Πάτρα: Συναγερμός στο «Χαμόγελο του Παιδιού» - 6χρονος εντοπίστηκε να περπατά μόνος του
Πάτρα: Συναγερμός στο «Χαμόγελο του Παιδιού» - 6χρονος εντοπίστηκε να περπατά μόνος του
Ανάγνωση:

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Πάτρας και στο «Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς ένα μικρό παιδί βρέθηκε να περιπλανιέται μόνο του το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της πόλης. Ο 6χρονος Φώτης για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους εντοπίστηκε από περίοικους να περπατά μόνος του κι αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο μικρός οδηγήθηκε σε ασφαλές μέρος κι έκτοτε αναζητούνται οι γονείς του. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «Δίνονται στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, φωτογραφίες ανήλικου αγοριού, ηλικίας έξι ετών περίπου, (αγνώστων λοιπών στοιχείων), που βρέθηκε ασυνόδευτο, σε καλή κατάσταση υγείας, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, κρίνεται απολύτως αναγκαία, επειδή η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης, η διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του ανήλικου καθώς και των βιολογικών γονέων του και ο εντοπισμός αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών του είναι άλλως αδύνατη ή ουσιωδώς δυσχερής.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2610695130 του Τμήματος Ασφαλείας Πατρών. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε με την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» που λειτουργεί 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η επικοινωνία θα είναι εμπιστευτική και ανώνυμη».

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το παιδί βρέθηκε μόνο του στην Αγία Σοφία.

Δείτε τα στοιχεία του μικρού Φώτη εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΑΤΡΑ ΠΑΙΔΙ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ