Μενού
  • Α-
  • Α+

Φωτογραφία με την εθελόντρια, Κατερίνα Ιωαννίδου, η οποία βρέθηκε στη φωτιά στη Βαρυμπόμπη, για να βοηθήσει στο πύρινο μέτωπο, χρησιμοποίησε ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε μια αφίσα του. Και τώρα η Κατερίνα Ιωαννίδου ζητεί να αποσυρθεί. Στην αφίσα του με το πρόσωπο της εθελόντριας αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Για να αναπνεύσουμε πρέπει να τους ανατρέψουμε» και «Κάτω η εγκληματική κυβέρνηση της ΝΔ». 

Διαβάστε ακόμηΚατερίνα Ιωαννίδου: «Σίγουρη ότι θα πεθάνω πήρα τηλέφωνο και αποχαιρέτησα τους γονείς μου»

Η κίνηση αυτή του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όπως φαίνεται και από την ανάρτηση της Κατερίνας Ιωαννίδου, δεν έγινε με τη συγκατάθεσή της. Και γι' αυτό η ίδια, μέσω Facebook, ζητεί από τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ να αποσύρει τη φωτογραφία της, τονίζοντας ότι δεν επιθυμεί οι φωτογραφίες να χρησιμοποιούνται για καμία αφίσα κόμματος. «Δεν έχει σχέση η εμπλοκή μου στις φωτιές με καμία πολιτική διαμάχη», λέει η ίδια. 

Η ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Ιωαννίδου:

«Θα παρακαλέσω θερμά το ΑΝΤΑΡΣΥΑ να αποσύρει τη φωτογραφία μου απο την αφίσα της άμεσα!!!! Δεν έχω δώσει την άδειά μου να χρησιμοποιήσετε τη φωτογασφία μου γενικά και ειδικά σε πολιτικά και κομματικά παιχνίδια!!!! Παρακαλώ πολύ δεν επιθυμώ να υπάρχει σε οποιουδήποτε κόμματος την αφίσα το πρόσωπό μου ούτε να λάβω μέρος σε τέτοιες διαμάχες!!!!! Δεν έχει σχέση η εμπλοκή μου στις φωτιές με καμία πολιτική διαμάχη!!!!!! Παρακαλώ άμεσα να αφαιρεθεί η φωτογραφία μου από τις αφίσες οποιουδήποτε κόμματος!!!!!».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA