Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από το εσωτερικό ενός αυτοκινήτου το οποίο προσπαθεί να βρει οδό διαφυγής μέσα από τις φλόγες στην Αρκαδία δημοσιοποίησε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN. Οι επιβαίνοντες ζουν στιγμές αγωνίας τελικά όμως καταφέρνουν να ξεφύγουν από τη φωτιά που τους κυκλώνει. Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά στην Αρκαδία δεν έχει σβήσει. Το πύρινο μέτωπο κατευθύνθηκε προς Καλλιάνι και το χωριό έχει εκκενωθεί. To χωριό εκκενώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης και σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ χτύπησαν καμπάνες στο χωριό, για να απομακρυνθούν οι κάτοικοι. Η κατεύθυνση της φωτιάς είναι προς το Νεοχώρι. 

Στην Αρκαδία επιχειρεί και το ρωσικό αεροπλάνο Ilyushin Il - 76, το οποίο ήρθε για να ριχθεί στη μάχη με τις φωτιές στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα πραγματικά γιγαντιαίο εναέριο μέσο πυρόσβεσης αφού το Il -76 μεταφέρει 42 τόνους νερό στις δυο δεξαμενές του όταν το Beriev μεταφέρει μόλις… 12 τόνους ή όσο περίπου οκτώ Canadair.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA