Μενού
  • Α-
  • Α+

«Με ξέρεις δεν μπορώ να μην πάω». Αυτή ήταν η τελευταία φράση του Βασίλη Φιλώρα, του 38χρονου που συμμετείχε στην κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς στην Αττική και έχασε τη ζωή του από χτύπημα μετά από πτώση στύλου της ΔΕΗ στην Ιπποκρατειο Πολιτεία. Μιλώντας στο OPEΝ, ο φίλος του Ορφέας Καλαφάτης είπε: Είχα μιλήσει εκείνο το πρωί μαζί του, μου είπε ότι θα πάει στη φωτιά, του είπε να προσέχεις και μου απάντησε «με ξέρεις δεν μπορώ να μην πάω».

Διαβάστε ακόμα: Φωτιά στην Αττική: Αυτός είναι ο εθελοντής πυροσβέστης που έχασε τη ζωή του στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Ηταν συνεργάτης των των Up Stories που τον αποχαιρέτησαν γράφοντας: «Καλό ταξίδι φιλαράκι εκεί ψηλά. Το χαμόγελο σου και η καλοσύνη σου θα μας λείπουν για πάντα. Τα στοιχεία για όσους μπορούν να συνεισφέρουν στην οικογένεια του άτυχου φίλου μας Βασίλη είναι:

Για τον άτυχο άνδρα έκανε ειδική αναφορά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης λέγοντας: «Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε, η απονομή σύνταξης στη γυναίκα και τα παιδιά του. Η μεγαλύτερη τιμή στη μνήμη του είναι να προστατεύσουμε και να αναβαθμίσουμε το φυσικό μας περιβάλλον, για το οποίο αγωνίστηκε μέχρι τέλους, ο Βασίλης». Επίσης η  Βουλή αναμένεται να υιοθετήσει τα δύο ανήλικα τέκνα του 38χρονου μετά από πρόταση της Όλγας Γεροβασίλη.

https://twitter.com/gpapapostolou21/status/1424113766183096321?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA