Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένορκη διοικητική εξέταση διατάχθηκε από τη ΓΑΔΑ μετά την καταγγελία της δημοσιογράφου Ελευθερίας Σπυράκη ότι κατά τη διάρκεια επίθεσης που δέχτηκαν από αγνώστους η ίδια, ο δημοσιογράφος Κώστας Αλατζάς και τεχνικοί του OPEN ενώ κάλυπταν τη φωτιά στους Θρακομακεδόνες υπήρχαν κοντά αστυνομικοί που δεν έκαναν απολύτως τίποτα. 

Υπενθυμίζεται ότι στις 7 Αυγούστου η δημοσιογράφος του OPEN TV, Ελευθερία Σπυράκη, ενώ ήταν στον αέρα της έκτακτης ενημερωτικής εκπομπής του καναλιού, ακούγεται να λέει πως κάποιοι τραμπούκοι κάνουν επίθεση στον συνάδελφό της, τον Κώστα Αλατζά, ο οποίος ήταν μαζί της στο ρεπορτάζ. Φωνάζει ότι δέχονται επίθεση και συγκεκριμένα λέει: «Επιτέθηκαν και στον συνάδελφο τον Κώστα τον Αλατζά, είναι απίστευτο». 

Σε λίγα δευτερόλεπτα η δημοσιογράφος, Ελευθερία Σπυράκη, ακούγεται να ουρλιάζει και να κλαίει εν μέσω τζαμιών που σπάνε, ζητώντας βοήθεια. Η αγωνία της μεταδίδεται ζωντανά και η σύνδεση διακόπηκε απότομα. Στο πλατό οι παρουσιαστές, Μίνα Καραμήτρου και Χρήστος Τσιγουρής ήταν σοκαρισμένοι, προσπαθώντας να καταλάβουν τι συμβαίνει και τη ρωτούσαν αν είναι καλά. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA