Μενού
  • Α-
  • Α+

Οριοθετημένη και χωρίς να εμπνέει κάποια ανησυχία είναι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τη νύχτα στον Ασπρόπυργο. Όπως έγινε γνωστό, υπάρχουν μόνο κάποιες πολύ μικρές διάσπαρτες εστίες, οι οποίες αντιμετωπίζονται από τις δυνάμεις πυρόσβεσης. Εν τω μεταξύ, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική Οδό, τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ και τους περισσότερους δρόμους όπου είχε διακοπεί λόγω της πυρκαγιάς.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα Πέμπτη λίγο μετά τη 01:00 στην περιοχή Λάκκες Κυρίλλου, στον Ασπρόπυργο κοντά στην Έξοδο 4 της Αττικής Οδού. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά κατέκαψε χαμηλή βλάστηση, ωστόσο βρισκόταν κοντά σε εργοστάσια, έπνεαν πολύ ισχυροί άνεμοι, και γι’ αυτό στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για να μην επεκταθεί στις εγκαταστάσεις των εταιρειών.

Από την πρώτη στιγμή έφθασαν στο σημείο 40 πυροσβέστες, ένα πεζοπόρο τμήμα και 14 οχήματα, ενώ οι δυνάμεις ενισχύθηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA