Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις εκκλήσεις μιας γυναίκας που προσπαθούσε να κρατηθεί στην επιφάνεια της θάλασσας, σε παραλία της Ανδρου, ανταποκρίθηκαν άμεσα δύο εργαζόμενοι φοιτητές σε παραλιακό μπαρ, με αποτέλεσμα να τη σώσουν από πνιγμό.

Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Βάμβουρας μιλώντας στον ΑΝΤ1: «ήρθαμε στην παραλία κατά τις 9 η ώρα για να την καθαρίσουμε και να την ετοιμάσουμε και πέρα από τα όρια της παραλίας ακούγαμε διάφορα αγκομαχητά και αμέσως καταλάβαμε ότι κάτι κακό γίνεται». Χάρη στα ταχύτατα αντανακλαστικά και των δύο, η επιχείρηση διάσωσης στέφθηκε με επιτυχία και η γυναίκα ανασύρθηκε σώα στην ακτή.

Ο Χάρης Καραδήμας από την πλευρά του είπε: «Δεν το σκεφτήκαμε ούτε δευτερόλεπτο. Απλά βοηθήσαμε έναν άνθρωπο, ο οποίος το είχε ανάγκη. Ήταν λες και είχε πάθει κρίση πανικού, οπότε αμέσως, χωρίς δεύτερη σκέψη, έβγαλα τα ρούχα μου, έμεινα με το μαγιό και βούτηξα να σώσω την κυρία. Ο Δημήτρης την προσέγγισε και αυτός με το κανό και μαζί τη βγάλαμε αργά-αργά προς την ακτή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA