Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ, όπως αναφέρει το thebest, βρίσκεται η γιαγιά του 6χρονου Ρομά που εντοπίστηκε να περιφέρεται μόνος του σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών αναζητούσαν τους γονείς του παιδιού, αλλά τελικά εντόπισαν τη γιαγιά, εις βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ειδικότερα, προχθές τα ξημερώματα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ανήλικο αγόρι ηλικίας έξι ετών, το οποίο περιφερόταν μόνο του σε κεντρικό δρόμο της πόλης και στη συνέχεια κατόπιν εντολής της Εισαγγελέως Ανηλίκων Πατρών, μεταφέρθηκε από υπάλληλο Συλλόγου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, προκειμένου να του διενεργηθούν ιατρικές εξετάσεις.

Στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, εντόπισαν στην οικία της, τη συλληφθείσα - γιαγιά του ανήλικου -, στην οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση, είχε ανατεθεί η επίβλεψη και η φροντίδα του 6χρονου τον τελευταίο μήνα και δεν έλαβε τα κατάλληλα μέτρα φύλαξής του, θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα.

Ο ανήλικος Ρομά παραμένει στην παιδιατρική κλινική  της Πάτρας μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες από τις αρμόδιες Αρχές για την τύχη του ενώ αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι τις τελευταίες ώρες έχουν εμφανιστεί στις τοπικές Αρχές πολλά πρόσωπα που δεν έχουν διαπιστωμένα συγγενική ή άλλη σχέση με το παιδί και ζητούν να τον πάρουν μαζί τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA