Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις 8 Ιουλίου απεβίωσε ο 99% εταίρος και διαχειριστής του ιδιωτικού ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, Πέτρος Παπαγεωργίου. Από τις πληροφορίες που συλλέξαμε οι πλησιέστεροι συγγενείς και νόμιμοι κληρονόμοι, μετά τον θάνατο διερευνούν το ενεργητικό και παθητικό της κληρονομιάς και λόγω των πολύ μεγάλων χρεών που έχουν αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα, εμφανίζονται εξαιρετικά απρόθυμοι να αποδεχθούν την κληρονομιά και να συνεχίσουν τη λειτουργία της Σχολής.

Το αποτέλεσμα είναι να έχει δημιουργηθεί εξαιρετική αναστάτωση και ανασφάλεια σε περισσότερους από 600 σπουδαστές του γνωστού ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, καθώς βρίσκονται στον αέρα η συνέχιση των σπουδών τους και το επαγγελματικό τους μέλλον.

Το ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους φορείς μεταλυκειακής εκπαίδευσης στην Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή της βόρειας Ελλάδας, με μεγάλη παράδοση λειτουργίας στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης από το 1967. Μετά από 55 χρόνια λειτουργίας δυστυχώς το μέλλον του δείχνει τουλάχιστον αβέβαιο, βυθίζοντας στην αγωνία εκατοντάδες σπουδαστές του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ και τις οικογένειές τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA