Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην ανακρίτρια Πρωτοδικών Λαμίας οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο 53χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μιας 19χρονης κοπέλας. Ο 53χρονος σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρεται να βίασε τη 19χρονη μέσα στο αυτοκίνητό του σε ερημικό σημείο στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού.

Ο 53χρονος, ο οποίος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 19χρονης και ότι κατήγγειλε βιασμό γιατί φοβάται τον φίλο της. Κατά την διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο του 53χρονου βρέθηκαν τρεις σουγιάδες.

https://www.youtube.com/watch?v=S_nd5mP4AM0

«Με απειλούσε με μαχαίρι»

Σύμφωνα με την κατάθεση της 19χρονης, ο 53χρονος την οδήγησε σε ερημικό σημείο και στη συνέχεια υπό την απειλεί μαχαιριού την βίασε. Φώναξε όσο θέλεις, δεν σε ακούει κανένας...εδώ έχω σκοτώσει άλλες τρεις γυναίκες», της είπε ο 53χρονος ο οποίος μάλιστα τη χτύπησε και στο πρόσωπο. Όταν ο 53χρονος τη βίασε και θέλησε να φύγει διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο είχε ακινητοποιηθεί από βλάβη.

Τότε της είπε ότι θα πάρουν την αστυνομία να ζητήσουν βοήθεια και να προσέξει να μην πει τίποτα για το βιασμό. Η 19χρονη βρήκε όμως τρόπο να τηλεφωνήσει ξανά στην αστυνομία κρυφά και να ενημερώσει για ότι έγινε. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν τον 53χρονο και στη συνέχεια η 19χρονη όταν μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα έζησε στα χέρια του 53χρονου μέσα στο αυτοκίνητο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA