Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο γκαζάκια κάτω από ένα μαξιλάρι δίπλα σε πεύκα εντόπισαν εθελοντές στην Αργυρούπολη, σύμφωνα με τον Δήμαρχο της περιοχής Γιάννη Κωνσταντάτο. Είναι η δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες που εντοπίζονται ανάλογα υλικά μέσα σε δασάκι του Δήμου.

Διαβάστε ακόμη: Φωτιές: Στο «κόκκινο» 6 Περιφέρειες - Πού υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

Ο μηχανισμός βρίσκεται ήδη στις αρμόδιες αρχές με τους εθελοντές τόσο στην Αργυρούπολη όσο και σε άλλους Δήμους να συνεχίζουν τις περιπολίες.

«Πριν από λίγο,  για δεύτερη φορά σε μία βδομάδα ή περιπολία της ομάδας Εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης εντόπισε κάτω από ένα μαξιλάρι τοποθετημένο στην βάση ενός πεύκου δύο γκαζάκια γεμάτα. Μετά τον φακό και γκαζάκια με στόχο προφανή. Είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε και ευχαριστώ τους εθελοντές φύλακες τους Υμηττού μας που αγρυπνούν 24 ώρες το 24ωρο απέναντι στους αλήτες που βάλθηκαν να μας κάψουν. Τον μηχανισμό παρέλαβε η ασφάλεια και φυσικά τόσο ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης όσο και όλες οι εθελοντικές ομάδων των 11 Δήμων του ΣΠΑΥ βρισκόμαστε σε συναγερμό» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος, Γιάννης Κωνσταντάτος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA