ΚΟΙΝΩΝΙΑ
15/08/2021 15:56

Χαλκίδα: Στα μπουζούκια ως το πρωί - «Ζητούσαν τα κινητά για να μην ανεβάζουμε βίντεο»

Εικόνες από νυκτερινά μαγαζιά στη Χαλκίδα δίχως ίχνος μέτρων ενάντια στον κορονοϊό και μαρτυρίες πως τους ζητούσαν να μην ανεβάζουν εικόνες στα social media. Τα βίντεο είναι ενδεικτικά της κατάστασης που επικράτησε.

Χαλκίδα: Στα μπουζούκια ως το πρωί - «Ζητούσαν τα κινητά για να μην ανεβάζουμε βίντεο»
(πηγή: eviazoom)
Ανάγνωση:

Εντύπωση προκαλούν εικόνες από νυκτερινά μαγαζιά στη Χαλκίδα με τους θαμώνες να διασκεδάζουν ως το πρωί ο ένας... πάνω στον άλλο, με τα όποια μέτρα προφύλαξης για τον κορονοϊό να έχουν πάει περίπατο, ενώ την ίδια στιγμή πελάτες αναφέρουν πως τους ζητούσαν στην είσοδο τα κινητά τηλέφωνά τους ώστε να μην ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα eviazoom τα γλέντια σε νυκτερινά καταστήματα στη Χαλκίδα, σε περιοχή που είναι μαζεμένα πολλά σχετικά μαγαζιά, κράτησαν ως τα ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου με τις εικόνες που δημοσιεύονται να δείχνουν πως δεν υπάρχει κανένα μέτρο προφύλαξης από τον κορονοϊό. Μάλιστα η ιστοσελίδα επικαλείται μαρτυρίες θαμώνων που όπως είπαν μπράβοι συγκεκριμένων μαγαζιών τους ζητούσαν τα κινητά τηλέφωνα στη πόρτα για να μην μπορούν να τραβήξουν βίντεο και φωτογραφίες στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΟΡΟΝΟΠΑΡΤΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ