Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, σε σοβαρή κατάσταση, νοσηλεύεται έγκυος επτά μηνών που έχει προσβληθεί από κορονοϊό. Η κατάστασή της έχει επιδεινωθεί, είναι ορατό το ενδεχόμενο διασωλήνωσης οπότε και αποφασίστηκε να υποβληθεί σε καισαρική.

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός: Παραμένει σε σοβαρή κατάσταση ο 19χρονος που υπέστη πνευμονική εμβολή

Την κατάσταση της γυναίκας ανέφερε ο διευθυντής ΕΣΥ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Διονύσιος Παπαλεξάτος που μιλώντας στο OPEN, τόνισε πως: «Νοσηλεύουμε εδώ και τρεις μέρες μια έγκυο 30 εβδομάδων από τη Ζάκυνθο, η οποία δυστυχώς, παρά τις προσπάθειές μας, είναι έτοιμη για καισαρική και πιθανότητα να διασωληνωθεί. Κάναμε μια απέλπιδα προσπάθεια χθες με μία μάσκα και φαίνεται ότι τα αποτελέσματα είναι καλύτερα. Έφτασε χθες σε οριακό σημείο και κάναμε μια τελευταία προσπάθεια. Πρέπει να κάνει άμεσα καισαρική, το παιδί πρέπει να μπει σε θερμοκοιτίδα άμεσα επειδή είναι πρόωρο». 

Παράλληλα έκανε λκόγο για την ασφυκτική πίεση που δέχεται πλέον το νοσοκομείο του καθώς στην κλινική covid η κατάσταση είναι οριακή ενώ υπάρχει πλάνο να ανοίξει και δεύτερη κλινική. «Έχουμε 22 κρεβάτια και 21 αρρώστους» είπε χαρακτηριστικά.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA