Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας 31χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά για τη υπόθεση κλοπής που έγινε στο αυτοκίνητο του Ολυμπιονίκη με την εθνική ομάδα πόλο Στέλιου Αργυρόπουλου, στις 11 Αυγούστου.  Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού, ο οποίος ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ αναζητείται και ένας συνεργός. Ο 31χρονος δράστης έσπασε δύο τζάμια του σταθμευμένου οχήματος, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσε βαλίτσα και τρεις τσάντες, που περιείχαν διάφορα αντικείμενα και ενδύματα του αθλητή. Υπενθυμίζεται ότι από την κλοπή γλίτωσε μόνο το μετάλιο το οποίο το είχε μαζί του! Από τις έρευνες των αστυνομικών, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων.

Τι είχε συμβεί 

Ο αργυρός Ολυμπιονίκης με την εθνική ομάδα πόλο, Στέλιος Αργυρόπουλος, λίγες ώρες μετά την επιστροφή του στην Αθήνα από το Τόκιο της Ιαπωνίας είχε πέσει θέμα κλοπής.  Από το Ι.Χ. αυτοκίνητό του αφαίρεσαν όλα τα προσωπικά αντικείμενα, ευτυχώς όχι το μετάλλιο – το οποίο είχε πάρει μαζί του. Ωστόσο, έκαναν φτερά όλα όσα είχε φέρει μαζί του από το Τόκιο και τα αναμνηστικά δώρα των Ολυμπιακών Αγώνων. Το περιστατικό συνέβη ενώ βρίσκονταν στο πατρικό του σπίτι στον Πειραιά, για να δει τους γονείς του μετά από αρκετές ημέρες απουσίας.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA