Μενού
  • Α-
  • Α+

Προειδοποίηση για καταιγίδες που μπορεί να είναι και έντονες απηύθυνε για σήμερα, Τετάρτη, ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στο Facebook εκτιμώντας παράλληλα ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας, την οποία χαρακτηρίζει «συγκρατημένη». Ο άστατος καιρός, όπως αναφέρει ο κ. Αρναούτογλου, θα ξεκινήσει από σήμερα, Τετάρτη, και θα συνεχιστεί τις επόμενες τρεις ημέρες, με το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για βροχές και καταιγίδες.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο θα είναι η Μακεδονία, η Θεσσαλία και τα υπόλοιπα ορεινά ενώ εκτός από τις βροχές και τις καταιγίδες αναμένεται ενίσχυση των βοριάδων στα ανατολικά αλλά και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, πάντως, ο Σάκης Αρναούτογλου προβλέπει βάσει των τελευταίων προγνωστικών στοιχείων, «συγκρατημένη» άνοδο της θερμοκρασίας σε άλλη του ανάρτηση.

Η ανάρτησή του Σάκη Αρναούτογλου για σήμερα Τετάρτη, 18 Αυγούστου:

Τι αναφέρει για τα επίπεδα θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA