Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Αγία Ολγα» πήρε σήμερα, Τετάρτη (18/8), ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, μετά την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ βρισκόταν στο γραφείο του, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και διεκομίσθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Αγία Ολγα». Εκεί διαγνώστηκε με ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο με αποτέλεσμα να εισαχθεί αμέσως στη χειρουργική μονάδα όπου και του τοποθετήθηκαν δύο στεντ. Ακολούθως μεταφέρθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας αναρρώνει πλέον στο σπίτι του.  

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του νοσοκομείου «Αγία Ολγα» αναφέρεται:

«Σήμερα 18/08/2021 και ώρα 13.30, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς , εξήλθε από την Καρδιολογική Κλινική μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία 48ωρών λόγω οξέως ισχαιμικού καρδιακού επεισοδίου, το οποίο αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς με αγγειοπλαστική. Έκτοτε παραμένει ασυμπτωματικός, αιμοδυναμικά σταθερός και εξέρχεται σε άριστη κατάσταση με οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή κατ΄οίκον».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA