Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης ένα αγόρι μόλις 13 ετών, το οποίο εξετάζεται ως ύποπτο για τις φωτιές στον Θεολόγο και την ευρύτερη περιοχή. Οπως αναφέρει το lamianow.gr, εδώ και αρκετές ημέρες με βάση και τις περιγραφές κατοίκων της περιοχής, ο νεαρός βρισκόταν στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ., η οποία μάλιστα έκανε χρήση και του βιντεοληπτικού υλικού που είχε στη διάθεση της, προκειμένου να φτάσει στα ίχνη του.

Διαβάστε ακόμη: Φωτιές στην Αττική: 12 συλλήψεις και 155 προσαγωγές για εμπρησμό

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 13χρονος εντοπίστηκε κοντά στη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή του Θεολόγου και αυτό ήταν που έκανε τους αστυνομικούς να τον βάλουν στο στόχαστρο και να τον προσαγάγουν

Για εμπρησμό είχε μιλήσει ο δήμαρχος, Θανάσης Ζεκεντές, στη μεγάλη φωτιά τις 6ης Αυγούστου, σημειώνοντας ότι είχαν προηγηθεί άλλες τέσσερις απόπειρες τις προηγούμενες ημέρες. «Η σημερινή φωτιά είναι εμπρησμός. Θα κρατήσει μέρες γιατί πρόκειται για ένα σημείο με πυκνό πευκοδάσος και δυστυχώς οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής δεν επαρκούν, αφού είναι διασπαρμένες σε πολλές περιοχές. Προτεραιότητά μας είναι πλέον οι ανθρώπινες ζωές», σημείωσε ο κ. Ζεκεντές, καλώντας και τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA