Μενού
  • Α-
  • Α+

Γέννησε τελικά με καισαρική η 32χρονη που νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας με κορονοϊο, καθώς η υγείας της επιδεινώθηκε και οι γιατροί θεώρησαν ότι πρέπει να διασωληνωθεί

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, γέννησε ένα αγοράκι το οποίο μπήκε κατευθείαν σε θερμοκοιτίδα, καθώς είναι αρκετά πρόωρο. Η νεαρή μητέρα, που δεν είχε εμβολιαστεί, νοσεί από κορονοϊο και οι γιατροί της χορηγούσαν οξυγόνο με μάσκα, με μοναδικό σκοπό να «πάρει» το έμβρυο όσες περισσότερες ημέρες μπορούσε, αφού διένυε τον 7ο μήνα της κύησής της.

Ωστόσο η επιδείνωση της υγείας της σήμανε «συναγερμό» προκειμένου να έρθει στον κόσμο το μωρό με ασφάλεια και φυσικά να προχωρήσει η διασωλήνωση της 32χρονης από τη Ζάκυνθο. Η γυναίκα παραμένει διασωληνωμένη εκτός ΜΕΘ, ενώ αναμένεται η διακομιδή της στην ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Πάτρας «Αγιος Ανδρέας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA