Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλησε να δικαιολογήσει την απόφασή του να μην εμβολιαστεί, έπειτα και από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αποκάλυψή του, ωστόσο η δικαιολογία που πρόταξε, έφερε ακόμη μεγαλύτερες. Επιστήμονες που κλήθηκαν να σχολιάσουν τη δήλωσή του ήταν ξεκάθαροι πως έχει κάνει λάθος. Μιλούν για μία εντελώς λανθασμένη προσωπική άποψη. «Μας στεναχώρησαν οι δηλώσεις του κ. Τσιτσιπά καλύτερα να μην είχε αναφερθεί» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος που κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε ο τενίστας, φιλοξενούμενος στον ΣΚΑΪ.

Στην ίδια κατεύθυνση και το σχόλιο της Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ Ματίνας Παγώνη. «Είναι ένα θέμα σοβαρό. Είναι προσωπικό του θέμα, δεν είναι επιστημονική άποψη. Υπάρχουν μελέτες που αποδεικνύουν πλήρως γιατί πρέπει να εμβολιαστούμε και γιατί είμαστε υποχρεωμένοι οι επιστήμονες να ενημερώνουμε τον κόσμο» είπε μιλώντας στον Alpha και συμπλήρωσε: «Δεν θα καθίσουμε να ασχοληθούμε με το τι λέει ο κάθε πολίτης. Είναι σεβαστή αλλά προσωπική άποψη».

Τι είπε ο Στέφανος Τσίτσιπας για τον εμβολιασμό

μετά την αναμέτρησή του με τον Κόρντα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρωτήθηκε για την τοποθέτησή του, ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο αν δεν είναι υποχρεωτικό, λέγοντας πως δεν είναι κατά του εμβολιασμού, αλλά αισθάνεται πως το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά. Στη συνέχεια τόνισε ότι δεν είναι κατά του εμβολίου αλλά δεν βλέπει τον λόγο να εμβολιαστεί στην ηλικία που είναι. «Νομίζω ότι το concept ήταν να δοθεί στους μεγαλύτερους ηλικιακά, αν δεν κάνω λάθος. Δεν είναι κάτι για το οποίο ξέρουμε πάρα πολλά πράγματα και μέχρι στιγμής δεν μας έχει δοθεί ως υποχρεωτικό στο tour. Οπότε δεν υπάρχει λόγος» είπε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA