Μενού
  • Α-
  • Α+

Προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά την απολογία της στον Ανακριτή, η 75χρονη που κατηγορείται ότι τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης έπνιξε με λουρί τσάντας την 73χρονη αδελφή της, μέσα στο σπίτι όπου ζούσαν, σε χωριό στη Πιερία. Όπως έγινε γνωστό, η κατηγορούμενη, διά του συνηγόρου της, ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για να διαπιστωθεί εάν πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια, αίτημα το οποίο ο Ανακριτής έκανε δεκτό.

Η ίδια φέρεται να αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό ψυχολογικά προβλήματα και το επόμενο διάστημα επρόκειτο, με πρωτοβουλία συγγενών της, να απευθυνθεί σε κάποιο ειδικό. Στην απολογία της, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, έδειχνε αδυναμία επαφής με το περιβάλλον, ενώ φαίνεται να ανέφερε πως δεν θα έκανε ποτέ κακό στην αδελφή της.

«Δεν θυμάμαι να τη σκότωσα»

Είναι χαρακτηριστικό πως στην πρώτη της κατάθεση στους αστυνομικούς η 75χρονη έδειξε να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. «Στο σπίτι ήμασταν εγώ και η αδελφή μου και κανείς δεν μας επισκέφτηκε. Δεν θυμάμαι να τη σκότωσα. Μέσα στη μαύρη δερμάτινη τσάντα, είχα βάλει χρήματα. Χθες, η αδερφή μου δεν φορούσε το φόρεμα που μου δείξατε στη φωτογραφία, στην οποία ήταν νεκρή. Πάλεψα με ένα πρόσωπο, αλλά δεν ήταν η αδερφή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή της.

Το έγκλημα τελέστηκε λίγο μετά τα ξημερώματα της Τετάρτης, ενώ ο ανιψιός των δύο αδελφών που διαμένει στην ίδια γειτονιά άκουσε φωνές και όταν πήγε στο σπίτι, εντόπισε νεκρή την άτυχη 73χρονη. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης ειδοποιήθηκαν και έφτασαν επί τόπου συλλαμβάνοντας την 75χρονη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA