Μενού
  • Α-
  • Α+

Αγριο έγκλημα, που αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, έγινε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στο Βόλο με θύμα έναν 47χρονο, γνωστό επιχειρηματία της πόλης, στην οδό Ιωλκού, στη συμβολή με τον περιφερειακό. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, ο 47χρονος δεν είχε τις αισθήσεις του όταν κατέφθασε το ασθενοφόρο. Ο 47χρονος φέρει τραύματα στο στήθος και το κεφάλι από χτυπήματα και οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ όταν διαπίστωσαν ότι είναι νεκρός από χτυπήματα ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου που βρίσκονται στην περιοχή κάνουν έρευνες, ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του επιχειρηματία, ενώ παράλληλα γείτονες κατέθεσαν ότι είδαν τον 47χρονο να διαπληκτίζεται με τρεις τοξικομανείς σε σπίτι της περιοχής, να του επιτίθενται, να τον χτυπούν και να τον βγάζουν στην αυλή του σπιτιού. 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο αστυνομικό τμήμα κρατούνται μια ηλικιωμένη γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι, ο γιος της και η κόρη της (μητέρα ενός μωρού 5-8 μηνών), ενώ τον τόπο του εγκλήματος διέφυγε ένας ακόμη άνδρας που αναζητείται από την Αστυνομία.

Οπως αναφέρει το magnesianews, ο 47χρονος βρέθηκε έχοντας δεχθεί δολοφονικές σφυριές στο κεφάλι, καθώς και μαχαιριές, ενώ οι δράστες έβγαλαν στην αυλή το πτώμα και άρχισαν να καθαρίζουν το σπίτι από τα αίματα. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ertnews.gr, το σώμα του άνδρα ήταν γυμνό από τη μέση και πάνω, είχε αίματα στο κεφάλι και είχε δεχθεί μαχαιριές σε πολλά σημεία του.

Δείτε φωτογραφίες από το magnesianews:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA