Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεύτερος θάνατος ενός πλήρως εμβολιασμένου άνδρα καταγράφηκε στη χώρα μας. Ωστόσο πρόκειται για έναν 77χρονο, που ήταν ανοσοκατασταλμένος με σοβαρότατο υποκείμενο νόσημα. O ηλικιωμένος από τη Ζάκυνθο είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, το οποίο φαίνεται πως αδρανοποιήθηκε εξαιτίας της ισχυρής φαρμακευτικής αγωγής που ακολουθούσε.

Διαβάστε ακόμη: Συγκλονιστική ομολογία Καπραβέλου: «Δίλημμα για μία ΜΕΘ, 22χρονος με λευχαιμία ή ένας 62χρονος με κορονοϊό»

Σύμφωνα με την ertnews.gr που επικαλείται πληροφορίες από το νοσοκομείο ο άνδρας έχασε τη ζωή του στη 01:30 μετά τα μεσάνυχτα, ενώ ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου, δίνοντας μάχη με την COVID-19.

Είχε εισαχθεί στην κλινική COVID του νοσοκομείου στις 30 Ιουλίου και διασωληνώθηκε στις 10 Αυγούστου, όταν η υγεία του παρουσίασε σημαντική επιβάρυνση.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος θάνατος από κορονοϊό πλήρως εμβολιασμένου ασθενή και δίχως υποκείμενα νοσήματα έγινε γνωστός από τον διευθυντή ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, Νίκο Καπραβέλο. Νοσηλευόταν με βαριά πνευμονία. Όπως επισήμανε, ο 70χρονος είχε εμβολιαστεί πλήρως όπως και η οικογένειά του ενώ λάμβανε όλα τα μέτρα προστασίας. «Είναι μία από τις εξαιρέσεις. Είναι ο πρώτος από τις 13.000 που έχουν χάσει τη ζωή τους που ήταν πλήρως εμβολιασμένος» είπε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA