Μενού
  • Α-
  • Α+

Κομμάτι - κομμάτι οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνέθεσαν το παζλ της δολοφονίας του 47χρονου, το απόγευμα του Σαββάτου μέσα σε σπίτι στο Μοσχάτο Βόλου, με καθ’ ομολογίαν δράστη έναν 34χρονο που συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης και θύμα είχαν οικονομικές διαφορές (σ.σ. πιθανότατα από έκνομες δραστηριότητες) και η συνάντηση στο ίδιο σπίτι είχε ως αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα. Οι δύο άνδρες αρχικά λογομάχησαν, ήρθαν στα χέρια και τελικά ο 34χρονος φαίνεται πως κατάφερε με ένα κουζινομάχαιρο να τον τραυματίσει θανάσιμα στο λαιμό. Μάλιστα, αν και ο 47χρονος ήταν ήδη νεκρός, ο συλληφθείς συνέχισε να τον χτυπά στο κεφάλι με ένα τούβλο (σ.σ. κι όχι με σφυρί όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί), ενώ το μαχαίρι της δολοφονίας έχει κατασχεθεί από τις Αρχές.

Έτσι ομολόγησε 

Ο 34χρονος, όταν προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, αρνούνταν αρχικά οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση ωστόσο «έσπασε» όταν έφτασαν για κατάθεση η μητέρα και η αδερφή του. Φέρεται να υποστήριξε ότι μετά τη λογομαχία είδε τον 47χρονο να βγάζει από την τσάντα του ένα μαχαίρι και ότι ο ίδιος τρομοκρατήθηκε, γι’ αυτό πήγε τρέχοντας στην κουζίνα, άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και του επιτέθηκε.

Μάλιστα, με τη βοήθεια του αδερφού του, ο 34χρονος πήρε τον νεκρό και τον πήγαν απέναντι από το σπίτι –σε ένα πάρκο- όπου τον άφησαν γυμνό από τη μέση και πάνω, μέσα σε λίμνη αίματος. Αμέσως μετά επέστρεψαν σπίτι κι επιχείρησαν να καλύψουν τα ίχνη της δολοφονίας. Σε βάρος του 34χρονου σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, ενώ δικογραφία θα σχηματιστεί και για τον αδερφό του. Η προανάκριση συνεχίζεται

Το Σάββατο το απόγευμα έγινε το έγκλημα 

Το άγριο έγκλημα, έγινε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στο Βόλο στην οδό Ιωλκού, στη συμβολή με τον περιφερειακό. Ο 47χρονος δεν είχε τις αισθήσεις του όταν κατέφθασε το ασθενοφόρο. Γείτονες κατέθεσαν ότι είδαν τον 47χρονο να διαπληκτίζεται με τρεις τοξικομανείς σε σπίτι της περιοχής, να του επιτίθενται, να τον χτυπούν και να τον βγάζουν στην αυλή του σπιτιού. 

Αμέσως οδηγήθηκαν στην Αστυνομία μια ηλικιωμένη γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι, ο γιος της και η κόρη της (μητέρα ενός μωρού 5-8 μηνών), ενώ από τον τόπο του εγκλήματος διέφυγε ένας ακόμη άνδρας που αναζητείται από την Αστυνομία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA