Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 9χρονο αγόρι στο Τσιλιβί Ζακύνθου, το βράδυ του Σαββάτου (21/8), καθώς έπαθε ηλεκτροπληξία. Συγκεκριμένα, το άτυχο παιδί έπαιζε μαζί με τους φίλους του, δίπλα από το σπίτι του, όταν πήγε να κρυφτεί πίσω από τις εγκαταστάσεις κλιματιστικών ξενοδοχείου. Όμως, μία από αυτές φαίνεται πως είχε διαρροή ρεύματος, με αποτέλεσμα το παιδί να πάθει ηλεκτροπληξία και να χάσει τελικά τη ζωή του.

Απαρηγόρητοι είναι οι δικοί του άνθρωποι, που ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί. Ο πατέρας του 9χρονου Λεονάρντο συγκλονίζει περιγράφοντας τη στιγμή που του ανακοινώθηκε το τραγικό συμβάν, ενώ όλα τα οικεία του πρόσωπα έχουν ταραχθεί με την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια τους. «Δεν έχω λόγια. Μου το έφερε νεκρό στα χέρια ο πατέρας του φίλου του και γείτονάς μου. Εφυγε ακαριαία από τη ζωή, δεν ακούστηκαν φωνές. Επαιζαν κρυφτό τα παιδιά μας και το δικό μου κρύφτηκε πίσω από κάποιες αφύλαχτες εγκαταστάσεις κλιματιστικών ενός ξενοδοχείου» λέει ο πατέρας.

«Τον είδαν οι φίλοι του ότι το παιδί μου δεν είχε τις αισθήσεις του κι ένα έτρεξε και το είπε αμέσως στον πατέρα του. Εκείνος στη συνέχεια το πήρε αγκαλιά και μου το έφερε έντρομος. Θα μπορούσαν να είχαν κρυφτεί κι άλλα παιδάκια σε εκείνο το σημείο και να θρηνούσαμε τώρα κι άλλες αθώες ψυχούλες. Θα κινηθώ νομικά» ανέφερε στη συνέχεια ο πατέρας του άτυχου παιδιού.

Τραγική φιγούρα ο θείος του αδικοχαμένου αγοριού που, με τρεμάμενη φωνή, μίλησε στην κάμερα του Ionian TV για το περιστατικό. «Το μεγαλώσαμε με θυσίες και μας το έφεραν νεκρό» λέει συντετριμμένος και ζητά να χυθεί άπλετο φως, ώστε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι αυτής της τραγωδίας. Στον εισαγγελέα Ζακύνθου αναμένεται να οδηγηθούν για το θάνατο του μικρού παιδιού ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ένας ηλεκτρολόγος και ένας ψυκτικός, οι οποίοι συνελήφθησαν νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA