Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ηλεκτροπληξία είναι η αιτία θανάτου του 9χρονου αγοριού που πέθανε το βράδυ του Σαββάτου στο Τσιλιβή Ζακύνθου, σύμφωνα με την ιατροδικαστή της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα. Μετά τη νεκροψία - νεκροτομή, θα γίνει η κηδεία του 9χρονου αγοριού στο χωριό Μόλλας στο Ελμπασάν της Αλβανίας, το πιθανότερο το μεσημέρι της Τρίτης και σε στενό οικογενειακό κύκλο. 

Συγκλονίζει ο πατέρας του 9χρονου που πέθανε από ηλεκτροπληξία 

Ο 9χρονος έπαιζε με τους φίλους του, ώσπου μια μονάδα κλιματιστικού είχε διαρροή ρεύματος και στάθηκε μοιραία για τη ζωή του παιδιού. «Ήταν δράμα μεγάλο. Πήγε το παιδί να παίξει, μας έφυγε το παιδί για πέντε λεπτά… Έπαιζε συχνά εκεί με άλλα παιδιά», αναφέρει ο  πατέρας του 9χρονου. Μάλιστα, μιλώντας στο MEGA, αναφέρει πως στο παρελθόν είχε γίνει σύσταση για τη διαρροή στους ιδιοκτήτες.

«Ήταν τα καλώδια ανοιχτά και το παιδί έπαιζε με τα άλλα παιδιά, πήγε να κρυφτεί εκεί, ακούμπησε το σώμα του εκεί, και πάει. Ο γείτονας που μένει απέναντι του το είχε πει του ιδιοκτήτη, αλλά δεν είχαν δώσει σημασία. Εγώ δεν το γνώριζα αυτό το θέμα, αργότερα το έμαθα. Δεν θα άφηνα να παίζει το παιδί μου εκεί. Τους έχουμε γείτονες και δεν ήρθαν να πουν συλλυπητήρια».

Ο πατέρας έφτασε στα πρώτα λεπτά και ο 9χρονος έσβησε στα χέρια του. «Το πήρα στα χέρια το παιδί, του έδωσα ένα φιλί. Το παιδί μου έμεινε στα χέρια», δήλωσε. «Εγώ εύχομαι να μην τύχει σε κανένα γονιό αυτό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA