Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο γραφείο του εισαγγελέα ποινικής δίωξης θα βρεθεί σήμερα ο 55χρονος που συνελήφθη χθες το απόγευμα και κατηγορείται για τη στυγερή δολοφονία της συντρόφου του στη Θεσσαλονίκη. Ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε στο Καραμπουρνάκι κοντά στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης έπειτα από τηλεφώνημα πολίτη.

Πρόκειται για 48χρονο, με καταγωγή από τη Γεωργία, όπως αναφέρει το αθηναϊκό-μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων, εις βάρος του οποίου αστυνομικοί της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, αφού τον εξέτασαν, σχημάτισαν δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Οι έρευνες των αστυνομικών επικεντρώθηκαν από την πρώτη στιγμή γύρω από το πρόσωπό του, καθώς υπήρχαν μαρτυρίες γειτόνων που τον είδαν να εγκαταλείπει το σπίτι της άτυχης γυναίκας με αιματοβαμμένα χέρια και ρούχα.

Δείτε τη στιγμή της σύλληψής του

Το χρονικό της δολοφονίας

Η δολοφονία της 55χρονης σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, στην οδό Γραβιάς 47 στη Θεσσαλονίκη. Η 55χρονη αφού γρονθοκοπήθηκε από τον σύντροφό της, δολοφονήθηκε με ένα μαχαίρι. Ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να δολοφόνησε εν ψυχρώ τη γυναίκα και γεμάτος αίματα, να τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, περίπου μισή ώρα πριν την δολοφονία, το πρώην ζευγάρι τσακωνόταν έντονα ενώ ο ίδιος άκουσε την 55χρονη να ανασαίνει βαριά και να ανασαίνει βαριά λίγα λεπτά πριν χάσει την ζωή της.

Ένας νεαρός γείτονας που μένει κοντά στο διαμέρισμα δήλωσε ότι άκουσε φωνές με τη γυναίκα να εκλιπαρεί τον φερόμενο ως δράστη να μην την σκοτώσει. Συγκεκριμένα, ο ίδιος άκουσε το θύμα να λέει στα γεωργιανά «σε παρακαλώ μην με σκοτώσεις». Όπως ανέφερε ο νεαρός, το τελευταίο διάστημα οι καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού ήταν συχνοί. Όπως τόνισε φίλη της δολοφονημένης γυναίκας στη Voria.gr, η 56χρονη έμενε τα τελευταία 20 χρόνια στην Ελλάδα και διατηρούσε σχέση με τον φερόμενο ως δράστη με τον οποίο το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε διάσταση και του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Σύμφωνα με τη θεία του θύματος, που μένει στην περιοχή, ο 55χρονος αντιμετώπιζε θέμα αλκοολισμού και είχε συχνά βίαιη συμπεριφορά απέναντι στην 55χρονη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA