Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις συγκλονιστικές εικόνες που αντικρίζουν μέσα από το cockpit ενός Canadair CL-215 της Πολεμικής Αεροπορίας οι πιλότοι που επιχειρούν στη φωτιά «έξω από τις Πύλες του Άδη» αποτυπώνει βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Το βίντεο μοιράστηκε μέλος του πληρώματος το οποίο αναδημοσίευσε η ομάδα Forecast Weather Greece.

Διαβάστε ακόμη: Φωτιές στην Ελλάδα: Φωτιές στην Ελλάδα - βίντεο: Συγκλονίζουν οι «βουτιές» των Canadair στα μέτωπα της φωτιάς

«Πολλοί ζωγράφοι κατά καιρούς, έχουν προσπαθήσει ν´ αποτυπώσουν την Κόλαση. Η πιστότερη ίσως αναπαράσταση, είναι η live εικόνα μέσα από το cockpit ενός Canadair CL-215 της Πολεμικής μας Αεροπορίας, την ώρα που επιχειρεί έξω από τις Πύλες του Άδη. Στη “συνταγή”, βάλτε την ψυχολογική πίεση των πληρωμάτων, το άγχος των στιγμών, τα απίστευτα ανοδικά ρεύματα, την παλαιότητα του μέσου, τους 60+ βαθμούς Κελσίου μέσα στο cockpit αλλά και τα τριξίματα της 50χρονης κατασκευής» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανάρτηση. 

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FForecastweather.Greece%2Fvideos%2F164812949062778%2F&show_text=false&width=263&t=0
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA