Μενού
  • Α-
  • Α+

Βίντεο ντοκουμέντο από τον διαπληκτισμό μεταξύ του 42χρονου και του ντελιβερά αλλά και τον πυροβολισμό εναντίον του δεύτερου ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Ο ντελιβεράς πήγε στην πολυκατοικία στο Γαλάτσι στην οποία διέμενε ο 42χρονος για να παραδώσει έναν καφέ και λογομάχησε με τον ένοικο, ενώ στη συνέχεια δέχτηκε και πυροβολισμό! 

Διαβάστε ακόμη: Γαλάτσι: Συνελήφθη ο «πιστολέρο» που είχε πυροβολήσει ντελιβερά

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της 14ης Αυγούστου στο Γαλάτσι ντελιβεράς πήγε στην πολυκατοικία όπου διαμένει ο κατηγορούμενος, προκειμένου να παραδώσει παραγγελία καφέ. Εκεί διαπληκτίστηκαν λεκτικά για ασήμαντη αφορμή σχετικά με την παραγγελία και ο διανομέας αποχώρησε για το κατάστημα εστίασης όπου εργάζεται. Ο 42χρονος μαζί με φίλο του πήγαν στο μαγαζί σε κεντρικό δρόμο στο Γαλάτσι, όπου αρχικά λογομάχησαν με τον ντελιβερά.

Ο φίλος του 42χρονου χαστούκισε τον διανομέα και στη συνέχεια ο 42χρονος πυροβόλησε εναντίον του με τη σφαίρα να καταλήγει σε σταθμευμένο όχημα. Οι δύο άνδρες διέφυγαν με όχημα από το σημειο. 

Συνελήφθη ο 42χρονος  

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην Αθήνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας. Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA