Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Οδυσσέας-Αντρέας Τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr βρήκε τραγικό θάνατο σε ηλικία 46 ετών, μετά από τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Κυριακής (22/8). Τον ράπερ παρέσυρε ΙΧ αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψε, με την αστυνομία να είναι στα ίχνη του οδηγού. 

Διαβάστε ακόμη: Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Συγκινεί το αντίο της αδερφής του για τον θάνατό του - Πώς χτύπησαν και εγκατέλειψαν τον ιδρυτή των Razastarr

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία αναζητά ένα μικρού κυβισμού αυτοκίνητο ενώ οι έρευνες στρέφονται σε συγκεκριμένο όχημα που καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας παρακείμενου καταστήματος που πέρασε από το σημείο ένα λεπτό μετά το τροχαίο. Σύμφωνα με το MEGA, οι αστυνομικοί είναι κοντά στον εντοπισμό του οδηγού. Ευρήματα όπως κάποια γυαλιά και κομμάτια από το ΙΧ καταδεικνύουν πως είναι ιταλικής μάρκας, ενδεχομένως χρώματος κόκκινου. Επίσης βρέθηκαν σημάδια από φρένα στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο ράπερ. 

Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο 46χρονος ράπερ παρασύρθηκε πεζός, με τον θάνατό του να προέρχεται από βαρύτατες κακώσεις θώρακος και κοιλίας. Η κηδεία του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου πραγματοποιήθηκε στην Ξηρονομή Βοιωτίας, τόπο καταγωγής του. «Δεξιά ήταν χτυπημένος, από τη δεξιά πλευρά, στην μπροστινή πλευρά του σώματος ροδιές. Τα σημάδια που είχε πάνω του από αυτοκίνητο ΙΧ, δεν φαίνονται για τζιπ και τέτοια, ΙΧ, μικρές ρόδες, δηλαδή μικρό αυτοκίνητο, στενό λάστιχο, μικρό, δεν ήταν μεγάλο», λένε μάρτυρες.

«Η επιθυμία της μητέρας του Αντρέα και όλων μας είναι να βρεθεί ποιος τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε για πολλούς λόγους… Μπορεί και ο άνθρωπος που έκανε αυτό να μην κατάλαβε τι έγινε. Αλλά ό,τι και να συμβεί σταματάς, δε φεύγεις. Τουλάχιστον αυτό είναι εγκληματικό…», είπε ο τραγουδιστής των Active Member, Μιχαλης Μυτακίδης. Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος ήταν ένας από τους αγαπητούς καλλιτέχνες της χιπ χοπ μουσικής και άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στη μουσική σκηνή της χώρας σαν συνιδρυτής του το συγκροτήματος «Razastarr», αλλά και με τις προσωπικούς του δίσκους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA