Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον ανακριτή θα βρεθεί το πρωί της Πέμπτης το μοντέλο Αφροδίτη Μπάρμπα που βρέθηκαν στην κατοχή της, έπειτα από έλεγχο του αυτοκινήτου της, 35 γραμμάρια κοκαΐνης σε φιξάκια. Η ίδια αρνείται την εμπλοκή της με τα ναρκωτικά και σύμφωνα με τους συνηγόρους της θα ζητήσει να εξεταστεί το αυτοκίνητό της από πραγματογνώμονα. Η 31χρονη θα ισχυριστεί στην απολογία της ότι το αυτοκίνητό της ήταν ακινητοποιημένο για μια εβδομάδα στο σπίτι της στη Γλυφάδα και εκείνη έκανε διακοπές στην Ιο. 

Διαβάστε ακόμη: Αφροδίτη Μπάρμπα: «Της "φύτεψαν" τα ναρκωτικά στο τζιπ» λένε οι δικηγόροι της

Οι δικηγόροι της Αφροδίτης Μπάρμπα θα ζητήσουν να εξεταστεί το τζιπ της, προκειμένου, όπως υποστηρίζουν, να διαπιστωθεί αν κάποιοι το παραβίασαν και έβαλαν κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού τα ναρκωτικά τα οποία εντόπισαν στον έλεγχό τους οι αστυνομικοί.

Πάνω σε αυτό βασίζεται και η υπερασπιστική γραμμή του μοντέλου που είχε συμμετάσχει στο GNTM, καθώς η Αφροδίτη Μπάρμπα από τη σύλληψή της υποστηρίζει ότι «κάποιοι της φύτεψαν τα φιξάκια κοκαΐνης στο αυτοκίνητο». Δεν είναι τυχαίο ότι οι δικηγόροι της δήλωσαν ότι η Αφροδίτη Μπάρμπα είναι αθώα και ότι δεχόταν απειλές εδώ και ενάμιση μήνα ότι θα καταστρέψουν εκείνη και το παιδί της, που είχε αποκτήσει από τον γάμο της με σεΐχη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA