Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τις διεθνείς θεωρίες συνωμοσίας για το «τσιπάκι» που θα βάλει ο Μπιλ Γκέιτς στον οργανισμό μας μέσω των εμβολίων κατά του κορονοϊού και ότι τα σκευάσματα αυτά αλλοιώνουν το DNA, που διακινήθηκαν και στη χώρα μας, οι Ελληνες αρνητές διασπείρουν νέα πιο επικίνδυνα σενάρια. Οταν μάλιστα επικαλούμενοι την ιδιότητα του πανεπιστημιακού καλούν δημόσια τους πολίτες να μην εμβολιαστούν αποκαλώντας το εμβόλιο κατά της Covid-19, «βιολογικό όπλο» και «εμβόλιο δολοφόνο», τότε τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά σοβαρά. Πολύ περισσότερο όταν ισχυρίζονται ότι οι απόψεις τους αυτές εδράζονται σε ιατρικές μελέτες παρασύροντας το ακροατήριό τους σε συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους αλλά και συνολικά τη δημόσια υγεία σε μία χρονική περίοδο, που η πανδημία είναι σε έξαρση. 

Μια τέτοια περίπτωση αποτελούν τα όσα υποστήριξε ενώπιον πολυάριθμου ακροατηρίου ο καθηγητής Φυσικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Γιώργος Παύλος, ως κεντρικός ομιλητής σε συγκέντρωση στήριξης των ανεμβολίαστων υγειονομικών έξω από το «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο Κομοτηνής. Ο αρνητής καθηγητής διδάσκει μαθήματα φυσικών επιστημών και φιλοσοφίας στην Πολυτεχνική και άλλες σχολές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης ενώ ερευνητικά εργάζεται στην περιοχή της Θεωρίας της Πολυπλοκότητας του Χάους και στη φιλοσοφία της Επιστήμης της Παιδείας και του Πολιτισμού. 

Ο πανεπιστημιακός παρουσίασε ως αποτέλεσμα μελέτης ότι ο εμβολιασμός των παιδιών συνεπάγεται την εμφάνιση καρκίνων και άλλων πολύ σοβαρών ασθενειών στο μέλλον. «Εάν αφήσουμε να εμβολιάσουν τα παιδιά σημαίνει ότι μπαίνουν πλέον στη διαδικασία τα επόμενα χρόνια να αρρωστήσουν με καρκίνους, με καρδιές, με εγκεφαλικά κ.λπ. Απλά είναι τόσο έξυπνα στημένο αυτό το παιχνίδι, που οι άνθρωποι δεν το αντιλαμβάνονται. Προσωπικά ως επιστήμονας κάθισα και μελέτησα όλες τις μελέτες, που υπάρχουν και είμαι πεπεισμένος, γι’ αυτό και εκτίθεμαι και βγαίνω δημόσια μαζί με άλλους συναδέλφους και λέμε ότι ειδικά αυτό το εμβόλιο είναι δολοφόνος. Είναι βιολογικό όπλο, είναι πείραμα που γίνεται πάνω στην ανθρωπότητα και δεν ξέρουμε που θα οδηγήσει. Οι άνθρωποι, που εμβολιάζονται έχουν πέσει σε μία παγίδα διότι έχουν πιστέψει ένα ψέμα. Διότι και μόνο το γεγονός ότι σε αναγκάζουν να βάλεις στο σώμα σου ουσίες, που δεν ξέρεις, δεν σε ενημερώνουν τι είναι αυτό που βάζεις στο σώμα σου αλλά σε υποχρεώνουν να το βάλεις, αυτό από μόνο του συνιστά έγκλημα».

Ο αρνητής καθηγητής αφού προέτρεψε να μην εμβολιαστεί κανένας ανέφερε: «Δεν θα έπρεπε κανείς να το δέχεται... Κανείς δεν μπορεί να επιβάλλει στον άνθρωπο να κάνει πάνω στο σώμα του οτιδήποτε. Το σώμα του ανθρώπου είναι αυτεξούσιο σε κάθε άνθρωπο. Βαθύτερα το σώμα ανήκει στον Θεό. Θα πρέπει να φυλάξουμε το σώμα μας όπως φυλάμε τις εκκλησίες μας. Δεν θα έπρεπε να επιτρέπουμε σε κανέναν γιατρό, σε κανένα λοιμωξιολόγο σε κανέναν πολιτικό να αγγίζει το σώμα μας τόσο βάναυσα. Ιδιαίτερα το σώμα των παιδιών». 

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ζήτησε δικαστήρια και φυλακίσεις των επιστημόνων, που στηρίζουν την εμβολιαστική διαδικασία. «Αυτή τη στιγμή, στην Ελλάδα όπου η δημογραφία έχει καταρρεύσει, όπου οι θάνατοι έχουν υπερβεί πλέον τις γεννήσεις, όπου η ελληνική κοινωνία γερνά κατακόρυφα, έρχονται τα εμβόλια να αποτελειώσουν τον ελληνικό λαό. Είναι χειρότερο απ’ ότι συνέβη το 1940, απ’ ότι συνέβη με τις γενοκτονίες του ναζισμού ή του σοβιετισμού, αυτό που έπαθαν οι Εβραίοι στο Αουσβιτς ή οι αντιφρονούντες στη σοβιετική Ρωσία τώρα το παθαίνει όλη η ανθρωπότητα. Θεωρώ ότι όσοι επιστήμονες στηρίζουν αυτό το εγχείρημα, εγκληματούν. Θα πρέπει κανονικά να δικαστούν κάποια στιγμή και να μπουν φυλακή». 

(Από το 20:57 και μετά)

Η επιστολή στον πρωθυπουργό 

Η τάση για τις νέες θεωρίες συνωμοσίας, που αναπτύσσει ο καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης για τον κορονοϊό είχε διαφανεί από τον Μάρτιο του 2020 στην ανοιχτή επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με θέμα, «Αντίσταση στην πανδημία του κορονοϊού αλλά όχι κατάργηση του ανθρώπου και της Δημοκρατίας». Παρά τα συγχαρητήριά του προς τον πρωθυπουργό για τον ορθό τρόπο διαχείρισης της Covid-19 ο πανεπιστημιακός κατέθετε την πολύ σοβαρή ανησυχία «πως η ιστορία του κορονοϊού μπορεί να αποδειχθεί το λάθος (;) του αιώνα που ενδεχομένως θα καταστρέψει την παγκόσμια οικονομία και θα οδηγήσει σε εγκαθίδρυση παγκόσμιου αστυνομικού κράτους». 

Σε μία περίοδο, που η επιστημονική κοινότητα προσπαθούσε με όλες τις δυνάμεις να ανακαλύψει το εμβόλιο κατά της νόσου, ο Γιώργος Παύλος στην επιστολή του έβαζε στο ίδιο πλαίσιο τους εμβολιασμούς με τις νέες ταυτότητες και τους ισχυρούς του κόσμου, που επιδιώκουν να μειώσουν τον πληθυσμό της γης: «Δεν θα δεχθούμε με αστυνομικούς τρόπους αναγκαστικούς εμβολιασμούς, που θα μας επιβληθούν εκ των άνω, με εμβόλια των οποίων την σύσταση αγνοούμε, ακόμη και αν πρόκειται για το 'καλό μας'. Οπως επίσης, πως χάριν των πανδημιών και της προστασίας μας από αυτές, δεν θα δεχθούμε ταυτότητες νέας μορφής, που παραβιάζουν τα προσωπικά δεδομένα μας και, κυρίως, παραβιάζουν την Δημοκρατία και τα δικαιώματα των πολιτών έναντι όλων των μορφών εξουσίας...Διότι, χωρίς να θέλουμε να είμαστε συνωμοσιολόγοι, νοιώθουμε ωστόσο πολύ ύποπτα τα όσα ακούγονται γύρω μας. Κυρίως, το ότι άνθρωποι και ιδρύματα, που δήθεν νοιάζονται να σώσουν τις ζωές συνανθρώπων των ενώ συγχρόνως ομιλούν ξεδιάντροπα για την ανάγκη μείωσης του ανθρώπινου πληθυσμού στην γη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA