Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για την εξιχνίαση του θανάτου του 29χρονου διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας στην Εύβοια. Αν και όλα τα στοιχεία που έχουν μέχρι στιγμής στη διάθεσή τους οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοχειρία, δεν μπορεί ακόμα να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας

Διαβάστε ακόμη: Εύβοια: Νεκρός διοικητής σε αστυνομικό τμήμα - Πληροφορίες για τραύματα από σφαίρες

Αυτό καθώς ο 29χρονος αξιωματικός δεν είχε εκδηλώσει κάποια «περίεργη» συμπεριφορά που θα προβλημάτιζε είτε τους συναδέλφους του είτε τους οικείους του. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς πριν από περίπου τρεις μήνες είχε έρθει στη ζωή το μωράκι που απέκτησε με τη σύζυγό του. 

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μία πολύ περίεργη υπόθεση, που θα ξεκαθαρίσει μετά το τέλος της νεκροψίας - νεκροτομής, της προανακριτικής διαδικασίας από το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών και της διερεύνησης όλων των στοιχείων από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ

Μια σφαίρα στο κεφάλι

Να θυμίσουμε ότι ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, έφυγε από το γραφείο του λίγο πριν τις 3:00 το μεσημέρι, επιβιβάστηκε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του, αλλά δεν κατευθύνθηκε στο σπίτι του. Το όχημα εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το Α.Τ. σταθμευμένο δίπλα σε ένα πάρκο και ο ίδιος νεκρός στη θέση του οδηγού με μία σφαίρα στο κεφάλι και το υπηρεσιακό όπλο δίπλα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA