Μενού
  • Α-
  • Α+

Πλήθος κόσμου διασκέδασε χορεύοντας χέρι-χέρι, χωρίς να κρατά αποστάσεις και παρά τα μέτρα που επιτάσσουν την απαγόρευση ορθίων σε συναυλία στη Λιβαδειά, στα πλαίσια των Τροφωνίων 2021. Στη συναυλία το «παρών» έδωσαν και μέλη τη δημοτικής αρχής, σε μια κρίσιμη περίοδο για την πορεία του ιού στη χώρα μας και ενώ η περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας παρουσιάζει αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο.

Η συναυλία της τραγουδίστριας και συνθέτριας, Ματούλας Ζαμάνη, μετατράπηκε σε γλέντι με ατελείωτο χορό και με τη μουσική να ηχεί δυνατά ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την έκθεση κορονοϊού του ΕΟΔΥ στη Βοιωτία, την Πέμπτη, καταγράφηκαν 44 κρούσματα. Ο μέσος όρος επτά ημερών είναι 21 μολύνσεις, ενώ προκύπτουν 37 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους.

 

Στο σημείο ήταν και ο δήμαρχος Γιάννης Ταγκαλέγκας, ο οποίος όταν η κατάσταση ξέφυγε, ζήτησε από την ερμηνεύτρια να κλείσει τη συναυλία το οποίο, όπως αναφέρει ο ίδιος στο facebook έγινε αμέσως.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA