Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Δημήτρης Κούβελας έγινε αποδέκτης ποικίλων σχολίων για την δημόσια τοποθέτησή του σχετικά με το ισχαιμικό επεισόδιο το οποίο υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς, για το οποίο εξέφρασε την άποψη ότι μπορεί και να οφείλεται σε παρενέργειες του εμβολίου κατά του κορονοϊού. Σημειωτέον, ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, είναι πλήρως εμβολιασμένος.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος, δημοσιεύει σήμερα μια επιστολή που φέρεται να έχει αποδέκτη τον καθηγητή κ. Κούβελα και να υπογράφεται από τον κοσμήτορα της σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, και σύμφωνα με την οποία, του ζητεί ουσιαστικά να σταματήσει να παίρνει θέση δημόσια, όπως έκανε στην περίπτωση Χαρδαλιά, καθώς «φοβάμαι ότι υπονομεύεις τη θέση σου ως ιατρός, ως ακαδημαϊκός δάσκαλος κι ως διευθυντής της νεοϊδρυθείσας ακαδημαϊκής μονάδας με αντικείμενο την αξιλόγηση φαρμάκων».

Οι αναρτήσεις του κ. Αντώναρου που φέρουν την υπογραφή και τη σφραγίδα του κοσμήτορα του ΑΠΘ, Θεοδώρου Δαρδαβέση. 

https://twitter.com/EvangAntonaros/status/1431537738088595456?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/EvangAntonaros/status/1431547233007190021?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA