Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Επιστολή του κοσμήτορα του ΑΠΘ στον Δημήτρη Κούβελα για τις απόψεις του περί εμβολίων, αν και πλήρως εμβολιασμένος

«Επιστολή-ντροπή του κοσμήτορα Σχολής Επιστολής Υγείας ΑΠΘ στον καθ. Δημήτρη Κούβελα με υποδείξεις τι πρέπει και τι δεν πρέπει να λέει. Περιέχει αδιανόητες εκβιαστικές απειλές», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Αντώναρος

Δημήτρης Κούβελας - Πηγή: facebook
Δημήτρης Κούβελας - Πηγή: facebook

Ο Δημήτρης Κούβελας έγινε αποδέκτης ποικίλων σχολίων για την δημόσια τοποθέτησή του σχετικά με το ισχαιμικό επεισόδιο το οποίο υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς, για το οποίο εξέφρασε την άποψη ότι μπορεί και να οφείλεται σε παρενέργειες του εμβολίου κατά του κορονοϊού. Σημειωτέον, ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, είναι πλήρως εμβολιασμένος.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος, δημοσιεύει σήμερα μια επιστολή που φέρεται να έχει αποδέκτη τον καθηγητή κ. Κούβελα και να υπογράφεται από τον κοσμήτορα της σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, και σύμφωνα με την οποία, του ζητεί ουσιαστικά να σταματήσει να παίρνει θέση δημόσια, όπως έκανε στην περίπτωση Χαρδαλιά, καθώς «φοβάμαι ότι υπονομεύεις τη θέση σου ως ιατρός, ως ακαδημαϊκός δάσκαλος κι ως διευθυντής της νεοϊδρυθείσας ακαδημαϊκής μονάδας με αντικείμενο την αξιλόγηση φαρμάκων».

Οι αναρτήσεις του κ. Αντώναρου που φέρουν την υπογραφή και τη σφραγίδα του κοσμήτορα του ΑΠΘ, Θεοδώρου Δαρδαβέση.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Δημήτρης Κούβελας #ΑΠΘ #Κορονοϊός #επιστολή