Μενού
  • Α-
  • Α+

Αστυνομικός που υπηρετεί στο ΠΡΟΚΕΚΑ Κορίνθου συνελήφθη από συναδέλφους του, καθώς εντοπίστηκε να κλέβει χρήματα από δύο μετανάστες πού διαμένουν στη δομή. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για αστυνομικό που το απόγευμα της Παρασκευής εκτελούσε χρέη αξιωματικού υπηρεσίας, έχοντας πρόσβαση στις ντουλάπες όπου οι αλλοδαποί τοποθετούν χρήματα και τιμαλφή. Τον αστυνομικό εντόπισε μία γυναίκα συνάδελφός του η οποία ειδοποίησέ τους ανωτέρους τους για το περιστατικό. 

Κλιμάκιο των Εσωτερικών Υποθέσεων προχώρησε αρχικά στην προσαγωγή του και στη συνέχεια στη σύλληψή του, καθώς όπως διαπιστώθηκε είχε επιχειρήσει να κλέψει ένα ποσό της τάξεως των 500 ευρώ. Η προανάκριση είναι σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί αν έχει διαπράξει ξανά το ίδιο αδίκημα κατά την υπηρεσία του στο ΠΡΟΚΕΚΑ Κορίνθου. 

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και αναμένεται με αυτή να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, ενώ σε βάρος του θα κινηθεί και η προβλεπόμενη διοικητική διαδικασία

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA