Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένη παρακολουθούσε η κοινή γνώμη τα τεκταινόμενα γύρω από την υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, η οποία όπως αποδείχθηκε απήχθη από μία 33χρονη, η οποία κακοποίησε σεξουαλικά το κορίτσι και της χορήγησε και ναρκωτικά. Η 33χρονη, που είναι προφυλακισμένη από τον Ιούνιο του 2020 είχε στον υπολογιστή της αρχεία που προκαλούν φρίκη.

Ευρήματα μέσα από τον υπολογιστή της έδειξαν ότι αναζητούσε υποψήφια ανήλικα θύματα σε ορφανοτροφεία της βόρειας Ελλάδας. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η απαγωγέας σχεδίαζε επίσης επισκέψεις σε παιδικές κατασκηνώσεις, ενώ είχε συχνές επαφές με τον συνεργό της, επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος της έδινε και χρήματα. Ο ίδιος γνώριζε για την απαγωγή, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αν και ισχυρίζεται ότι δεν ήρθε σε επαφή με το παιδί.

Η 33χρονη απαγωγέας, η οποία είχε χάσει την επιμέλεια της κόρης της από το 2020, πραγματοποιούσε αναζητήσεις στο διαδίκτυο, στις σελίδες ορφανοτροφείων της Βορείου Ελλάδας αναζητώντας στοιχεία, πληροφορίες και διευθύνσεις. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από τον υπολογιστή της, έκανε αναζητήσεις σε συγκεκριμένα ορφανοτροφεία, στο Χαμόγελο του Παιδιού, αλλά και σε κατασκηνώσεις στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Υπενθυμίζεται ότι η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης πρότεινε προ ημερών να παραπεμφθεί σε δίκη η 33χρονη αλλά και ο 41χρονος άντρας, ο οποίος φέρεται να ήταν συνεργός της. Μέσα στην πολυσέλιδη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του εμπλεκόμενου στην υπόθεση επιχειρηματία, αναλύονται οι λόγοι για τους οποίους πρόκειται να καθίσει σύντομα στο εδώλιο του κατηγορούμενου, για την πράξη της απλής συνέργειας σε αρπαγή ανηλίκου κάτω των 14 ετών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA