Μενού
  • Α-
  • Α+

Με μια ιδιαίτερα ευαίσθητη υπόθεση ασχολούνται οι αστυνομικές Αρχές στη Λαμία καθώς μία 15χρονη κοπέλα κατήγγειλε ότι φίλος της οικογένειάς της την παρενόχλησε σεξουαλικά. Το παιδί ανέφερε αμέσως το περιστατικό στη μητέρα του και προχώρησαν σε καταγγελία, που έφερε την σύλληψη του 54χρονου. 

Ειδικότερα, η 15χρονη έφηβη από τη Λαμία – όπως αναφέρει το lamiareport.gr – το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου (28/8) βρίσκονταν στο σπίτι ενός φίλου της οικογένειάς του. Ο 54χρονος, όπως είπε το παιδί αμέσως στη μητέρα του, της έκανε κάποιες «πονηρές» προτάσεις αλλά και χειρονομίες. 

Η 15χρονη μόλις κατάλαβε τις προθέσεις του 54χρονου έφυγε κυριολεκτικά τρέχοντας από το σπίτι και αμέσως πήγε και είπε στη μητέρα της τι συνέβη. Λίγο αργότερα η μητέρα μαζί με το κορίτσι πήγαν στο αστυνομικό μέγαρο στη Λαμία και περιέγραψαν στους αστυνομικούς τι είχε γίνει στο σπίτι του 54χρονου.

Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας το μεσημέρι του Σαββάτου συνέλαβαν τον 54χρονο Λαμιώτη. Τελικά ο 54χρονος αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA