Μενού
  • Α-
  • Α+

Το 31χρονο μοντέλο, Αφροδίτη Μπάρμπα, μητέρα ενός κοριτσιού 9 ετών, προφυλακίστηκε το περασμένο Σάββατο, καθώς κατά τον έλεγχο των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, βρέθηκαν 35 γραμμάρια κοκαΐνης σε φιξάκια, κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της. Η ίδια στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη και δεν μπορεί να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της που είναι ιδιοκτησίας της. Την υποστήριξή της ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας. O πατέρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε πως είναι αθώα και πως της έχει δηλωθεί μέχρι και το να δηλώσει τοξικομανής για να αθωωθεί. 

Διαβάστε ακόμη: Κούγιας για μοντέλο με κοκαΐνη: Η Αφροδίτη Μπάρμπα έχει υποδείξει τον άνθρωπο που την παγίδευσε

«Η κόρη μου είναι αθώα. Είναι σοκαρισμένη γι’ αυτό που της έχει τύχει. Το παιδί έχει καταλάβει ότι λείπει η μάνα του, το παιδί το έχουμε προφυλάξει, ώστε να μην καταλάβει το παραμικρό… Να λάμψει η αλήθεια θέλουμε, δεν θέλουμε να κρυφτεί κάτι. Μόνο την αλήθεια, δεν ζητάμε κάτι άλλο. Να πολεμηθεί αυτό το ψέμα» είπε ο πατέρας του μοντέλου που προσπαθεί να σταθεί τόσο στην 9χρονη εγγονή του όσο και στην κόρη του, που είναι προφυλακισμένη με την κατηγορία της προμήθεια, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.

Η 31χρονη προφυλακισμένη συνεχίζει να αναφέρει τον άνδρα από το παρελθόν της, ο οποίος -όπως κατέθεσε στις Αρχές- είναι το πρόσωπο που την παγίδευσε. Όπως ισχυρίζονται μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της αλλά και ο νομικός της εκπρόσωπος, ακόμη και όταν το μοντέλο συνελήφθη ο άνδρας που κατονόμασε στις Αρχές φέρεται να του άσκησε πιέσεις μέσω τρίτων, προκειμένου να ομολογήσει ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο όχημά της 31χρονης, είναι δικά της.

Ο πατέρας της πρόσθεσε: «Μας προσέγγισαν γραφεία, εκπροσωπώντας τον άνδρα αυτόν, μας πρότειναν να δηλώσει η κόρη μου ότι είναι τοξικομανής για να αθωωθεί. Αν είναι δυνατόν! Η κόρη μου ασχολείτο πολλά χρόνια, από 4 ετών, με τον αθλητισμό. Ποτέ δεν έχει μπλέξει με ναρκωτικά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA