Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στο τμήμα Χημειοθεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, όταν νοσηλεύτρια εναντιώθηκε σε συγγενή ασθενούς επειδή είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Διαβάστε ακόμη: Πάτρα: Η νοσοκόμα εμβολίαζε και η γιατρός ειρωνευόταν το εμβόλιο - Τι καταγγέλλει μητέρα για αρνήτρια επιστήμονα

Νοσηλεύτρια «αρπάχτηκε» με την κόρη καρκινοπαθούς όταν προσκόμισε τα επίσημα έγγραφα πως έχει εμβολιαστεί πλήρως, άρα θα μπορούσε να συνοδεύσει τον πατέρα της στη διαδικασία που θα ακολουθούσε. «Έχετε κάνει εμβόλιο; Καλά να πάθετε. Σε δύο – τρία χρόνια θα είστε και εσείς εδώ» είπε η νοσηλεύτρια στην κόρη του ασθενούς, σύμφωνα με το pelop.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή επιτέθηκε φραστικά στη νοσηλεύτρια και ακολούθησε διαπληκτισμός. 

Η νεαρή που κατ’ ουσίαν η νοσηλεύτρια... την «καταράστηκε», θεωρώντας μάλιστα πως το εμβόλιο... «σπέρνει» καρκινικά κύτταρα, ενημέρωσε και πρόσωπα της ιατρικής κοινότητας της Πάτρας για το απίστευτο που της συνέβη. 

Καταγγελία για γιατρό αρνήτρια των εμβολίων 

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών μια μητέρα ενός 16χρονου κοριτσιού στην Πάτρα βρέθηκε μπροστά σε μια γιατρό αρνήτρια των εμβολίων και σύμφωνα με την καταγγελία που έχει κάνει την ειρωνευόταν την ίδια την ώρα που το κορίτσι της έκανε το εμβόλιο ενάντια στον κορονοϊό. Για το θέμα παρενέβη ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο οποίος διέταξε την άμεση έρευνα για το περιστατικό. Στην έγγραφη καταγγελία της, η μητέρα του 16χρονου κοριτσιού κατήγγειλε πως η γιατρός κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού, χρησιμοποίησε απαξιωτικά λόγια για το εμβόλιο και τη διαδικασία των εμβολιασμών, υποβαθμίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης με την εκτίμηση ότι «μια γρίπη είναι…» γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της οικογένειας της κοπέλας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA