Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία Σερρών μετά από την καταγγελία κτηνοτρόφου που υποστηρίζει πως άγνωστοι του έκλεψαν πάνω από 150.000 ευρώ. 

Διαβάστε ακόμη: Συνελήφθη 31χρονος για ληστείες σε βάρος ντελιβεράδων: Απειλούσε με μαχαίρι και αφαιρούσε τις εισπράξεις

Ο 57χρονος ανέφερε στις Αρχές πως τα άτομα που μπήκαν στην οικία του, που βρίσκεται σε περιοχή του δήμου Εμμανουήλ Παπά, στις Σέρρες του απέσπασαν το ποσό των 151.000 ευρώ. Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, η κλοπή έγινε το πρωί της Κυριακής (29/8), διάστημα κατά το οποίο ο ίδιος απουσίαζε στη δουλειά του.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι δράστες φαίνεται ότι εισέβαλαν στη μονοκατοικία του 57χρονου από ανασφάλιστο παράθυρο και αφού έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι βρήκαν τα χρήματα μέσα σε συρτάρι κομοδίνου και εξαφανίστηκαν με τη λεία ανά χείρας. Οι αστυνομικές αρχές της περιοχής διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA