Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον Ρούμπεν Σεμέδο συνέλαβαν οι αστυνομικοί το βράδυ της Κυριακής μετά την καταγγελία 17χρονης για ομαδικό βιασμό. Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί και έτσι θα μείνει για δεύτερο βράδυ στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να εμφανιστεί το πρωί της Τρίτης (31 Αυγούστου) στον ειδικό ανακριτή. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο ανακριτής θα κρίνει αν η υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο θα οδηγηθεί σε δίκη και αν ναι με ποιες κατηγορίες

Πάντως, οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο είχε βρεθεί νωρίτερα με τη 17χρονη και με μία ενήλικη σε καφετέρια της Γλυφάδας. Από εκεί μετέβησαν σε μαγαζί του Ωρωπού, όπου βρισκόταν ο Νιγηριανός μάνατζερ και φίλος του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια, όπως κατήγγειλε η 17χρονη, τη μέθυσαν και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού την οδήγησε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου μαζί με τον Νιγηριανό τη βίασαν. 

Ο συνήγορος του Ρουμπέν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος, δηλώνει πως ο εντολέας του αρνείται την κατηγορία και σημειώνει πως «όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία». Επισημαίνει, επίσης, πως η καταγγέλλουσα είπε στον ποδοσφαιριστή πως είναι 19 ετών, συμπληρώνοντας πως «αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά τα πράγματα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA