Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ο πιθανός συνεργός του Αναγνωστόπουλου και τα «τυφλά» τηλεφωνήματα στην ψυχολόγο της Καρολάιν

Ο πιλότος αρνείται ότι είχε βοήθεια και υποστηρίζει ότι έδρασε μόνος κατά τη δολοφονία της συζύγου του στα Γλυκά Νερά και στο στήσιμο της ληστείας που σκηνοθέτησε

(Πηγή: eurokinissi)
(Πηγή: eurokinissi)

Για καταθέσεις καλούνται πρόσωπα από τον στενό κύκλο του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο πιλότος να είχε συνεργό στη συγκάλυψη του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, κάτι που ο ίδιος αρνείται. «Είναι λογικό και να καταθέσουν και άτομα του κοινωνικού περίγυρου και του οικογενειακού κυρίως. Είναι στο πλαίσιο των ανακριτικών πράξεων και γίνονται από τον κύριο ανακριτή. Δεν αφορά κάτι άλλο», λέει ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, σύμφωνα με το Mega.

Μέσω του δικηγόρου του, ο συζυγοκτόνος αρνείται κατηγορηματικά ότι είχε οποιαδήποτε βοήθεια από συγγενικό ή άλλο πρόσωπο και υποστηρίζει ότι έδρασε μόνος του κατά τη δολοφονία της συζύγου του, αλλά και στο στήσιμο της ληστείας που σκηνοθέτησε στη συνέχεια για να ξεφύγει από τις Αρχές. «Υπάρχει άρνηση όσον αφορά από μέρος του εντολέως μου σε αυτό το ζήτημα. Σε καμία περίπτωση ούτε από τη δικογραφία, ούτε από τη μέχρι τώρα έρευνα εν εξελίξει που υπάρχει δεν έχει προκύψει το παραμικρό», αναφέρει ο δικηγόρος.

Γλυκά Νερά: Τα τρία απειλητικά τηλεφωνήματα στην ψυχολόγο της Καρολάιν

Στο μεταξύ εξετάζεται αν τα τηλεφωνήματα με απειλές που δέχτηκε η Ελένη Μυλωνοπούλου, σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού, δέκα ημέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, στις 21 με 25 Μαΐου, από άγνωστο άνδρα που της διαμήνυσε πως θα την σκοτώσει, σχετίζονται με την υπόθεση. Τα τελευταία 24ωρα μνημονεύθηκε ότι «υπήρξαν κλήσεις για καταθέσεις στην ΕΛ.ΑΣ. ενός συγγενούς του πιλότου, για ενδεχόμενη σχέση του με τα απειλητικά τηλεφωνήματα σε βάρος της κυρίας Μυλωνοπούλου αλλά και της συνεργάτιδας της».

Στελέχη των αρχών ασφαλείας σημείωναν ότι «η έρευνα αυτή είναι πλέον στην κύρια ανάκριση και διεξάγεται μόνο από τους αρμόδιους δικαστικούς λειτουργούς. Επιπλέον δεν έχει δοθεί καμιά σχετική δικαστική παραγγελία για διερεύνηση κάποιας πτυχής της στις αστυνομικές Αρχές». «Οποιαδήποτε κατάθεση υπάρχει από τρίτα πρόσωπα στη δικογραφία τουλάχιστον, που αναφέρουν κάποιες αόριστες καταστάσεις, αυτά θα κριθούν και θα κριθούν και μεταγενέστερα», αναφέρει ο δικηγόρος του πιλότου.

Απειλητικό τηλεφώνημα φαίνεται να δέχθηκε και πρώην συνεργάτης της κυρίας Μυλωνοπούλου, η οποία, όμως δεν είχε σχέσεις με τις συνεδρίες του ζευγαριού, με το ρεπορτάζ του MEGA να αναφέρει ότι οι αστυνομικοί εικάζουν ότι πρόκειται για «τυφλά» τηλεφωνήματα, δηλαδή κάποιοι να βρήκαν τα τηλέφωνα από την ιστοσελίδα και καλούσαν. Είτε πρόκειται για φαρσέρ είτε τα συγκεκριμένα απειλητικά τηλεφωνήματα σχετίζονταν με ορισμένες διενέξεις που είχε η κυρία Μυλωνοπούλου. «Στόχος δεν είναι να βρεθεί ο συνεργός, αλλά να προσδιοριστεί με ακρίβεια ο προσχεδιασμός της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν» αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Γλυκά Νερά #Δολοφονία #Μπάμπης Αναγνωστόπουλος #πιλότος #αστυνομικοί

Best of Internet