Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Πέτρος Φιλιππίδης: Το τελευταίο του «χαρτί» για αποφυλάκιση - Οι δύο κινήσεις του

Μια από τις κινήσεις που φαίνεται να εξετάζει ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι να δώσει συνέντευξη, προκειμένου να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για όσα του αποδίδονται

Το τελευταίο του μεγάλο «χαρτί» ετοιμάζεται να παίξει ο Πέτρος Φιλιππίδης επιχειρώντας την ανατροπή μέσω της επικοινωνιακής του αντεπίθεσης. Ετοιμάζει από κοινού με τους δικηγόρους του τα επόμενα βήματα που έχει ως μοναδικό στόχο σε πρώτο βαθμό την αποφυλάκισή του.

Διαβάστε ακόμη: Θανάσης Κουρλαμπάς: Στο θέατρο έχει πέσει πολλή λάσπη

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι δύο κινήσεις για την αποφυλάκιση

Μια από τις κινήσεις που φαίνεται να εξετάζει ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι να παραχωρήσει μια τηλεοπτική συνέντευξη, προκειμένου ο ίδιος να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για τα όσα του αποδίδονται. Η δεύτερη κίνηση αφορά στην κατά μέτωπο επίθεση σε μία εκ των γυναικών που τον κατήγγειλαν, με την οποία ο Φιλιππίδης είχε υποστηρίξει πως διατηρούσε σχέση 6 μηνών.

Πρόκειται για πολύ γνωστή ηθοποιό, η οποία αναμένεται να δεχτεί αγωγή από τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Τα λεγόμενα του Φιλιππίδη περί εξωσυζυγικής του σχέσης με τη συγκεκριμένη ηθοποιό είχε επιβεβαιώσει και η Ελπίδα Νίνου, η οποία υποστήριξε πως γνώριζε πως ο σύζυγός της συvευρισκόταν με την ηθοποιό. Όπως φαίνεται, οι δύο πλευρές θα λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές στα δικαστήρια.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είναι έτοιμος να μιλήσει για όλα. Χωρίς να διευκρινίζεται αν θα δώσει συνέντευξη ή αν θα εκδώσει κάποιο δελτίο Τύπου. Πάντως, όλα δείχνουν πως θα προσανατολιστεί σε μια τηλεοπτική συνέντευξη με τα κανάλια ήδη να «κοντράρονται» για το ποιος θα πάρει την πολυπόθητη δήλωση.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Πέτρος Φιλιππίδης #φυλακή #Βιασμός

Best of Internet