Μενού
  • Α-
  • Α+

Πέντε προγραμματισμένα χειρουργεία στο Νοσοκομείο Καβάλας έχουν αναβληθεί εξαιτίας ενός ανεμβολίαστου γιατρού. Συγκεκριμένα την προηγούμενη εβδομάδα ήταν προγραμματισμένα πέντε χειρουργεία για καταρράκτη στο νοσοκομείο της Καβάλας, όμως κανένα από αυτά δεν πραγματοποιήθηκε εξαιτίας ενός γιατρού που έχει επιλέξει να μη κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το Star οι ασθενείς λάμβαναν κανονικά τα φάρμακα που χρειάζονται πριν το χειρουργείο και την τελευταία στιγμή μάθαιναν ότι ο γιατρός δεν έχει εμβολιαστεί και αφήνει στην κρίση τους το αν θέλουν να χειρουργηθούν από τον ίδιο. Πέντε από τους ασθενείς επέλεξαν να ακυρώσουν το χειρουργείο, παρά το γεγονός ότι το είχαν προγραμματίσει μήνες πριν. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις είχαν κάνει πολλά χιλιόμετρα για να φτάσουν στο Νοσοκομείο της Καβάλας, καθώς η οφθαλμολογική του κλινική θεωρείται από τις καλύτερες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA