Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών κηδεύτηκε σήμερα Τρίτη (31/8) ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων για να «αποχαιρετήσουν» τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών

Διαβάστε ακόμη: Άκης Τσοχατζόπουλος: Πώς ο κολλητός του Αντρέα που θα γινόταν πρωθυπουργός, κατέληξε στη φυλακή

Η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη με τον γιο τους, Άκη, τα παιδιά του Άκη Τσοχατζόπουλου από τον πρώτο του γάμο, Αρετή και Αλέξανδρος, η Μαρία Μαρκέζη με την εγγονή του Κιάρα Μαρκέζη, συγγενείς και φίλοι έφτασαν από νωρίς στο Α' Νεκροταφείο. Η Βίκυ Σταμάτη «λύγισε» και έκατσε στο πάτωμα δίπλα στο φέρετρο, λίγο πριν του πει το τελευταίο αντίο. 

Όταν το φέρετρο βγήκε από το παρεκκλήσι ακουγόταν το «Ήλιε Καλημέρα» του Μάνου Λοΐζου. Στην τελευταία του κατοικία ο Άκης Τσοχατζόπουλος θάφτηκε με την σημαία του ΠΑΣΟΚ στο φέρετρό του. Στεφάνι έστειλε η πρώην σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου: «Ένα τελευταίο αντίο, Gudrun». Επίσης στεφάνι έστειλε και ο συνήγορος του πρώην υπουργού, Γιάννης Παγουρόπουλος, γράφοντας «το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια εδώ». Κανένα πολιτικό πρόσωπο δεν πήγε στην κηδεία του Άκη Τσοχατζόπουλου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA